Jezdeci

Pisci (jez)decev vsebine. Gonilne sile, dopisniki, kameradi. Umetniki, obrtniki, sluge. Pomagači, oprode, tlačani.

________

Jezdeci:

(Tiran in eden od ustanovnih članov LUD TFF 12. Prozaist, prevajalec, kritik, pojavljalec. Mašina idej in medijski analitik. Beli jezdec. Njegovo orožje je žezlo direktive.)

(Tajnica v mini krilu in ustanovna članica LUD TFF 12. Kritičarka in sekretarka za erotiko. S hipsterskimi očali ali brez. Rdeča jahalka. Njeno orožje je pero transcendence.)

(Ustanovni član in podpredsedujoči LUD TFF 12. Proet, prevajalec, esejist in infiltrator. Urednik (jez)decev vsebine in dežurni zgodovinar. Bledi jezdec. Njegovo orožje je kosa vzgoje.)

(Ustanovna članica LUD TFF 12 in odgovorna za All-starke v gruči. Kritičarka in naravno-talentirani admin. Črna jahalka. Njeno orožje je šuriken katarze.)

(Glavni pornograf in ustanovni član LUD TFF 12. Kolumnist in nimfoman. Tudi poet. Glasbeni up skupine, nategovalec strun. Mavrični jezdec. Njegovo orožje je penis penisov.)

(Skrbnica za omejevanje ponorelosti in članica izvršnega odbora LUD TFF 12. Kolumnistka in odgovorna za pomoč mladini. Roza jahalka. Njeno orožje je bič razuma.)

(Pretepač in varko LUD TFF 12. Dežurni filozof. Teoretik in razvijalec iger. Strokovnjak za udbovske prijeme in zvočni semantik. Modri jezdec. Njegovo orožje je pendrek uspeha.)

(Free spirit LUD TFF 12 in dopisnik iz Dublina/Birminghama/Firenc/Logatca. Romanopisec. Popotnik in guru. Svetleči jezdec. Njegovo orožje je lok svobode.)

(Prvi gostujoči pisec (jez)decev vsebine. Simpatizira z LUD TFF 12 in TFF simpatizira z njo. Esejistka, aktivistka, feministka. Trobarvna jahalka – Cyan, magenta, yellow. Njeno orožje je tehtnica enakopravnosti.)

Ni komentarjev:

Objavite komentar