ponedeljek, 10. februar 2014

VOGEL ZOFKINE ZDRAVE PAMETI

Teta Zofka. Hvala za tvoj zadnji odgovor. Strinjam se s teboj, da sem zaradi svoje službe v homoerotični pornografiji zanemarjal partnerico. Po temeljitem pogovoru sva ugotovila, da ni ljubosumna zaradi narave mojega dela, ampak mi v resnici zavida kariero (sama dela kot pravnica v neki veliki, a dolgočasni odvetniški firmi). Seznanil sem jo s svojim agentom, ki nama je navdušeno ponudil glavni vlogi za remake znanega filma The Teeth. A moja draga se sedaj na svojo vlogo pripravlja tako, da v svoji tamali nosi umetno zobovje, kar je precej otežilo najino spolno življenje. Skušal sem se spet pogovoriti, a ona vztraja, da je ta vloga njen veliki met in da ne bo odstopila od svoje metode. Neprestano omenja tudi nekega tipa, Stanislawskega, kar je še en dodatek k mojim frustracijam. Kaj naj storim?
- Vampir

Dragi Vampir. Veseli me, da sta s partnerico uspela rešiti svoje težave, vendar vidim, da so na vidiku že nove. Predlagam ti, da s pogovori nadaljujeta še naprej, ker je to najbolj pomembna stvar v zvezi. Skrivnosti, zamolčane misli, nasmehi v prazno, nezaupanje niso dobri za partnerstvo. Povej dragi, da ti je všeč njena resnost in navdušenje nad delom, vendar ji veliki met lahko uspe tudi brez preizkušanja vajinega odnosa. Če ji zobje v tamali toliko pomenijo, naj jih nosi, a med seksom po njih res ni potrebe, razen če oba uživata v tem. Pokaži ji, da spoštuješ njen trud in delo, ki ga je pripravljena vložiti v to vlogo in mislim, da se ji ne bo težko prilagoditi ter spoštovati tvoje želje. Glede Stanislawskega ji priznaj, da te žre, ker ga ne poznaš in ne veš, kdo je. Ker vajino seksualno življenje trpi, si potem v glavi izmišljuješ zgodbice, kaj vse bi ona lahko počela z njim. Take stvari so nevarne za odnos in ga hitro lahko zdelajo. zaupanje in občutek, ki ti ga partner daje sta zelo pomembna. Če se ti ne bi počutil odrinjenega, ne bi imel težav s Stanislawskim, zato ti svetujem, da vse svoje strahove predaš partnerici in ti iz srca želim, da bi tudi to težavo uredila s skupnimi močmi!

* * *

Živjo Zofi, jem veliko marihuane. Bojim se da bom jutri na službenem sestanku zelo driskal. Kaj mi svetuješ?
- Marihuanar

Živjo Marihuanar. Moj nasvet je zelo preprost. Marihuana je sicer res zelo zdravilna, vendar vsi vemo, da imajo zdravila stranske učinke in driskanje je pri večini zdravil med zelo pogostimi. Zato je ne jej preveč in bo težava rešena.

* * *

Čau, ZPZ, imam eno vprašanje. Sem proti koncu srednje šole in imam problem. Zelo rad igram igreIgrice, vsi moji prijatelji pa bi se raje igrali seks. Ampak meni je to dolgočasno. Noter in ven, ven in noter. Kaj je fora? Že samo šah ima več taktike in strategije in več potez in položajev. A sem kaj falil?
- Igričar

Igričar, si falil, ampak ni hudega. Tudi ti boš enkrat odkril, da je seks prav tako igraIgrica, kjer moraš uporabiti različne strategije, da osvojiš trdnjavo (beri: žensko srce) in vrsto taktik, potez ter položajev, da ti je ne prevzamejo nasprotniki. Žensko moraš zadovoljiti tako seksualno kot čustveno, da ne gre v sovražni tabor.
Želim ti, da bi prave izzive našel tudi v resničnem življenju in ne bi postal zasvojen z virtualnim svetom, ker nobena odvisnost ni zdrava. Če v naslednjih petih letih še vedno ne boš poskusil, kako deluje tvoja igralna konzola, ti priporočam obisk centra za zdravljenje odvisnosti od igerIgric.
Srečno in res ti želim, da začneš čim prej brati navodila nove igreIgrice.

* * *

Ejga, Zof, posluš! Js sm biu zmirej ziher, de je babam ušeč, či je ded en mal prase. To se prau, de hod pit vn u oštarijo, da kerga prefuka, či jo ker za tisto ret pošlata pa da od je hoče, da pogoutne, kar ma baba pač za pogoutnat, pizda. Ka pa je zej to za ena pizdarija, ku nam femenistke pravjo? Da more baba u službo hodit pa svoj gnar met? Zastopim tebe, de si pametna, ko si šolana, sam povprečna baba pa ni glih! Vem, da ni, ku če bi bla, ji neb bli ušeč tti pocukrani pizduni s špeglim naokol. Al kk?
- Antefemenist

Antefemenist! Malo me je stisnilo pri srcu, ko sem prebrala tvoje pismo. Do nikogar se ne bi smel tako obnašati. Predlagam ti, da si pismo napišeš v ženskem imenu in zamenjaš vloge pa malo razmisli o tem, kako bi se ti počutil, če bi imele vse ženske tako mnenje o moških, kot ga imaš ti o ženskah.  Potem mi pa sporoči svoje ugotovitve in bova videla kam bova prišla.

* * *

Živjo, Zofka, pomagaj mi, prosim! Sem čisto navaden, povprečen šolar. Imam povprečne mozolje, povprečen IQ in povprečne šale, je pa ena stvar, ki res izstopa. Sposoben sem neregularnih vetrov. Zaradi njih me ne marajo niti sošolci, kamoli šele sošolke, zadnjič je celo prfoksa šla iz razreda vsa solzava. Počutim se zelo izolirano, ravnateljica pravi, da me bodo morali premestiti v drugo šolo. Edini, ki me razume, je moj foter. Ta je celo ponosen name in pravi, da dobro nadaljujem našo rodbino. Bi morali ti moji prijatelji kdaj k meni domov. Foter stisne takega, da ti zmanjka kisika v možganih. Dedek se je celo fental, ko mu je po celodnevni abstinenci razneslo anus. Po svoje mi gre pa na jok, da bom ob prijatelje. Kaj naj naredim?
- Eol

Eol. Všeč mi je tvoj ime! Tvoja »težava« mi nekaj noči ni pustila spati, ker res nisem vedela, kaj uporabnega bi ti lahko svetovala. Mislim, da ni potrebe po izgubi prijateljev ali menjavi šole. Predlagam ti, da svojih vetrov ne spuščaš v zaprtih prostorih in s tem postavljaš vse okoli sebe v nelagoden položaj. Konec koncev to niso tako nedolžne stvari, zato ti priporočam, da tudi doma večkrat na dan prezračite stanovanje, da ne končate tako kot te krave.
Skratka, obdrži prijatelje, svoje vetrove pa skupaj z očetom spuščajta zunaj na kakem travniku, kjer bosta sama. Tudi če te v šoli recimo prime, da bi sprostil svoj anus, pojdi na stranišče in ga potem tudi prezrači. Mogoče ne bi bilo slabo, če bi malo pregledal svoj jedilnik in ugotovil, kaj povzroča tvoje težave. Mislim, da bi se jih z uravnoteženo prehrano dalo omiliti ali pa celo odpraviti. Glede na to, da si šele šolar in imaš pred sabo še celo življenje, imaš dovolj časa, da najdeš nekaj drugega po čemer boš izstopal in bo tvoj oče prav tako lahko ponosen nate!

Ni komentarjev:

Objavite komentar