ponedeljek, 26. maj 2014

PRAVI DEC

Zofko rad berem, ker jo rad berem, ji pa na zapisek še po muško odgovorim. Pravega moškega definira samo eno, pravi moški fuka. Fuka veliko in ne fuka le ene, če pa že fuka eno, potem jih je v življenju pofukal dovolj, da se lahko zaveže samo eni.  

Ni važno, kako jih dobi. Naj bo to z nežnostjo in poetičnim jezikom, naj bo s trdimi prijemi in košnjo trave zgoraj brez, naj bo to v fitnesu z besedami: „Pridi, pokazal ti bom, kako to vajo delaš pravilno.“ Jih pač spravi v posteljo, s tem je na njem nekaj privlačnega, s tem je nekaj povedal. Saj ženske v posteljo nikoli ne bodo šle z nekom, ki ga ne cenijo kot moškega. Vzele bodo tistega, ki ima nekaj na sebi. Če ga cenijo kot prijatelja, smo pa spet na drugih teritorijih seksistične debate. Hecno je tudi, kako se nekatere vedno znova pojavljajo s tistimi, ki jih sovražijo in ne spoštujejo (t. i. kurbirji), a se na koncu poročijo s pravim pristnim nedolžnim geekom. Se pač zavedajo, da se takšni pebi že zavoljo statistike ne upajo pustiti babe, saj se jim v primeru ponovne samskosti kaj hitro zgodi doživljenjska abstinenca, ki bo na smrtni postelji mejila na ponovno nedolžnost. Na svet brez fuka in s tem svet brez kančka moškosti.

Pri spletnih definicijah vedno naletimo na trhla tla. Mnenj je preveč in vsa so najmanj pokvečena. Pogled na ženske forumske debate o dolžinah tičev njihovih partnerjev je prav ogrožajoč za moške bralce. Ali Slovenke intuitivno vohajo dolge rilce ali pa so enostavne brez »augnmasa«. Nezadovoljenost slovenskih spletnoforumskih dam se lahko kaže le v tem, da jih fantič zadeva nekam, kamor jim ne paše, jih že skeli in peče in si želijo bolj povprečnega, takšnega z 20 cm dolgim borcem za pravice narodov in mir na svetu.

Draga Zofka, zagotavljam ti, da vino ni na meji. No, mogoče je boljše kot vino špricer. Citiram pravega deca, svojega starega očeta, takole mi je rekel: „Moj stari oče je pil špricer, moj oče je pil špricer, jaz pijem špricer, Gozdni Sadež, še ti pij špricer!“ Če je on pil špricer, potem je to zagotovo čisto moško dejanje, čisto moška pijača. Je pa res in se strinjam s tabo, da moškim ob samostojnih in samozadostnih ženskah upada ego in testosteron. Za erekcijo ne verjamem, saj so pa radi ponižani, je nekaj mističnega na tem femdomu (t. i. žanru prevlade žensk). Izgubljajo se v arhetipskih idejah in ne vejo več, kaj biti, če niso prinašalci denarja. Če so ženske fleksibilne, moški niso. Če lahko ženske svet spremenijo v 50 letih, ga moški ne znajo. V 50 letih se znajo v njem le izgubiti, tako kot se znajo edino oni za vedno izgubiti v pijači. Sicer pa slabih 100 let nazaj pravi dec za nosečo žensko, ki bo rodila, ni vpregel niti konja, ker se za tako stvar pač ne splača. Danes pa samci beremo knjige, ustvarjamo FB‑skupine in svoje ljube med porodom še celo držimo za roke.

Ne vem, kaj je pravi moški. Verjetno je vse pogojeno čisto biološko. Dokler se bo plodil, bo moški, drugače pa bo le evolucijska zabloda in metastaza naravnega procesa – življenja. Ubogi moški. Ubogi deci. Predvsem pa uboge ženske s takšnimi ubogimi ubožci. Pravo vprašanje ni, kdo je pravi moški, pač pa kje je prava ženska. Dandanes je vendar čas žensk. Čas pravih, močnih in vodilnih žensk. Gospodične, pozabite na alfasamce in postanite alfasamice. Moški so na vas pripravljeni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar