sreda, 25. december 2013

ALARM

Spoštovane bralke, spoštovani bralci! Pa spremljevalke in spremljevalci, ki skupaj z nami jezdite po vsebini prostora-časa. Ter kritičarke in kritiki, ki nas neuspešno vlečete s konjev in kobil, da bi se z vami povaljali v blatu. Ter feministke, ki nas dosledno opozarjate na upoštevanje obeh spolov pri naslavljanju naslovljenk in naslovljencev.

Medmrežno literarno srečanje Jezdeci vsebine v sodelovanju z društvom TFF12 oznanjamo, da bomo odslej v skladu s projektoma NDR* in NDH** našim interesentom pošiljali čestitke za vse relevantne verske in državne praznike. Zato vam po navodilih našega Oddelka za protokol želimo:

-        Vesel božič

-        Čudovit dan samostojnosti in enotnosti

-        Blagoslovljeno Kwanzoo

-        Zdravja poln dan svobode (s strani Oddelka za scientologijo in zemeljski plin)

-        Srečno novo leto 2014

Ob tem bi želeli izkoristiti priložnost še za obvestilo, da se bo Nihilanthova delavnica defetizma in cinizma nadaljevala februarja, v kolikor bodo evropska sredstva še pravočasno sproščena. Za vse nadaljnje informacije spremljajte spletno stran jezdecivsebine.blogspot.com ali pa nam pišite na tysona.faf.12@gmail.com.

V kolikor smatrate podaljšan penis za eno od vaših prioritet, smo vam Jezdeci vsebine pripravljeni priskočiti na brezplačno pomoč, če svojo prošnjo pošljete v vednost vsaj trem državnim organom. V primeru, da se s temi pogoji ne strinjate, vam Jezdeci vsebine želimo obilico sreče pri kartah.



* Novi Družbeni Red (opombe dodal Oddelek za smiselne inicialke TFF12).
** Nežno Dražeča Historektomija.

Ni komentarjev:

Objavite komentar