Gozdni Sadež

Sladak kot jagode in sočen kot melone, domač kot carjevič jabolka in taprcajtne češnje. Prikupen. Seksi. Zvedav. Čvekav. Vse to pač ni čudno, sem pa le »created from sugar, spice, and everything nice

________

Nastanki:

(Kratka proza. Semibiografski zapis o rojstvu psihične ljubezni iz duha telesnega predajanja.)

Stolpiči:

(Kolumnistika. O tem, nad čem se dekline pritožujejo, kakšni so tipi v oštarijah, kdo je kriv, zakaj je tako in kje je prihodnost. Vi pa povejte, kdaj se bo kaj spremenilo.)

(Kolumnistika. O tem, kaj grabijo, katere avte bodo vozili, kdo je kriv, zakaj je tako in kje je prihodnost. Vi pa povejte, kdaj se bo kaj spremenilo.)

(Kolumnistika. O tem, kaj pravijo, kako razlagajo, kdo je kriv, zakaj je tako in kje je prihodnost. Vi pa povejte, kdaj se bo kaj spremenilo.)

(Kolumnistika. O tem, kaj jim prihaja, kako se tresejo, kdo je kriv, zakaj je tako in kje je prihodnost. Vi pa povejte, kdaj se bo kaj spremenilo.)

(Kolumnistika. O tem, kako nas peče vest, kako nas gledajo postrani, kdo je kriv, zakaj je tako in kje je prihodnost. Vi pa povejte, kdaj se bo kaj spremenilo.)

(Kolumnistika. 5 večerov liričnih zapisov.)

(Kolumnistika. O tem, kaj so oz. niso, kako se fukajo, kdo je kriv, zakaj je tako in kje je prihodnost. Vi pa povejte, kdaj se bo kaj spremenilo.)

(Kolumnistika. O tem, kaj seksajo, kako se silijo, kdo je kriv, zakaj je tako in kje je prihodnost. Vi pa povejte, kdaj se bo kaj spremenilo.)

(Gozdni Sadež. Kolumnistika. O vsem, le o seksu ne. Prisežemo. Vi pa povejte, kdaj se bo kaj spremenilo.)

(Kolumnistika. O njej, ki jih je zapeljevala in o njem, ki je to spoznal. Vi pa povejte, če je smisel, da se kaj spremeni.)

(Kolumnistika. O njem, ki je iskal potrditev, našel pijačo, izvisel pa pri fuku. Vi pa povejte, če je res ubog.)

(Kolumnistika. O tem, kaj jih muči, kako abstinirajo, kdo je kriv, zakaj je tako in kje je prihodnost. Vi pa povejte, kdaj se bo kaj spremenilo.)

(Kolumnistika. Lirični zapis o dogodku iz preteklosti.)

Pojave:

(Debata. Uredništvo LUD Literatura, Ljubljana, 18. 4. 2014.)

(Vse. Menza pri koritu, Metelkova mesto, Ljubljana, 30. 6. 2014.)

(Filozofija. Inštitut TFF 12 za humor v literaturi, Šiška, Ljubljana, 23. 4. 2015.)

(Kratka proza. Pot spominov in tovarištva, Ljubljana, 9. 5. 2015.)

(Kratka proza. Predstavitev zmagovalcev natečaja Literos 2015. Menza pri koritu, Metelkova mesto, Ljubljana, 5. 10. 2015.)

Ni komentarjev:

Objavite komentar